Genetics en Regeldienst.nl bieden geïntegreerde software-oplossingen voor ketensamenwerking

Genetics en Regeldienst.nl werken aan vergaande integratie tussen VTH-software en regelsoftware!

De nieuwe Omgevingswet biedt overheden, burgers en bedrijfsleven middels het Digitaal Stelsel (DSO) veel nieuwe mogelijkheden om effectiever met elkaar te gaan werken. Genetics en Regeldienst.nl trekken gezamenlijk op om met geïntegreerde software-oplossingen dit ook echt mogelijk te gaan maken voor alle betrokken partijen in de keten. Gezamenlijk zijn wij in staat om de hoge ambities van DSO, handen en voeten te geven en de verdere digitalisering van de overheid een sprong voorwaarts te laten maken. Al op korte termijn zullen we hiervoor mooie producten gaan aanbieden!

Regeldienst.nl heeft alvast een mooie aanbieding gepubliceerd: www.regeldienst.nl/aanbieding

Nieuwsgierig geworden, blijf dan de updates van Genetics en Regeldienst volgen of neem contact met ons op!

 

Genetics gaat in co-creatie met TeamNETROM

Tegelijk met IceLake Capital is Genetics een samenwerking aangegaan met TeamNETROM. Een IT-bedrijf in het portfolio van IceLake en die al 20 jaar gespecialiseerd is in softwareontwikkeling.

Onlangs is Genetics een samenwerking aangegaan met IceLake Capital. Zij beschikken over een portfolio aan IT-bedrijven met een complementaire propositie, waaronder TeamNETROM.  Een bedrijf met bijna 400 hoogwaardige IT-specialisten in vaste dienst. Een bedrijf bovendien met een indrukwekkend trackrecord in de wereld van maatwerk software-outsourcing.

Aangezien Genetics en NETROM nu beide deel uitmaken van het Icelake Capital-portfolio, kunnen wij gebruik maken van de slagkracht, domeinkennis en ervaring van deze Microsoftpartner, cloudspecialist, kennisleverancier en applicatieontwikkelaar met 700.000 uur ontwikkel- & testcapaciteit per jaar. Het spreekt voor zich dat we hierdoor in de toekomst onze huidige klanten nog sneller en beter kunnen bedienen.

Met de 20 jaar ervaring en deskundige developers zijn ze dé partij voor nearshore softwareontwikkeling en garanderen wij onze klanten toegang tot de beste ontwikkelaars die op de markt te vinden zijn en die aan hun projecten kunnen werken. We kijken ernaar uit om met NETROM een enorm groeipotentieel te realiseren.

Genetics stapt naar een hoger niveau met IceLake CapitalMet trots kondigen wij aan dat Genetics een samenwerking is aangegaan met IceLake Capital. Hiermee is Genetics klaar voor een volgende fase waarin we werken naar de groei van onze organisatie en onze kennis en kunde uitbreiden.

IceLake Capital investeert in winstgevende bedrijven met een sterke marktpositie. Onze nieuwe partner neemt een pakket aandelen over van de oprichter en CEO van ons bedrijf Bayram Demir die het bedrijf in 1993 oprichtte. Met de samenwerking profiteren wij van professionele ondersteuning bij het uitvoeren van onze groeistrategieën. Met name met de ontwikkelingen in het DSO (Digitaal Stelsel Omgevingswet) kunnen we de markt nu nog beter bedienen en onze continuïteit waarborgen.

Wat betekent dit voor onze klanten? We blijven onze klanten bedienen zoals ze van ons gewend zijn en daarin verandert er eigenlijk niets. Overeenkomsten met onze klanten blijven ongewijzigd. Ook in de directie of in ons team verandert er niets. Demir blijft grootaandeelhouder én aan als algemeen directeur. Wel betekent dit voor de klanten dat we directe meerwaarde bieden. We werken naar een betere en efficiëntere dienstverlening, we hebben meer kennis van het domein DSO en we hebben mogelijkheden om met nieuwe functionaliteiten uit te breiden. U kunt daarbij denken aan intensievere saas cloud productontwikkeling en het ontwikkelen van producten en diensten voor nieuwe overheidsmarkten.

In de toekomst willen wij onze klanten ook gaan ontzorgen met andere IT-diensten die de DSO-ontwikkeling verlangt. Denkt u hierbij aan productontwikkeling rondom het Power-platform met uitbreiding van nieuwe diensten, zoals planvorming, het opstellen van toepasbare regels en het bouwen van een samenwerkingsportaal dat breder ingezet kan worden dan alleen voor het vergunningsproces en het bevoegd gezag.

Wij kijken ernaar uit om binnen dit nieuwe ecosysteem gezamenlijk verder te gaan bouwen aan een hoogwaardig en breed pallet aan IT- producten en -diensten voor onze klanten!